RYBÍ POCHOUTKY
Pikantní filé
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
rybí filé (pangas,treska)
česnek
sojová omáčka
1 citron
koření na ryby
kopr (sušený,mražený nebo čerství)
sůl,barevný pepř
kousek másla,olej
POSTUP PŘÍPRAVY
Rozmrzlé ryby osušíme a pokapeme šťávou z půlky...
Ryby na bylinkách
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
ryby (pangas nebo treska)
koření na ryby (bylinkové)
půlka citronu
máslo
sůl
POSTUP PŘÍPRAVY
Ryby pokapeme citronem a okořeníme bylinkovou směsí,dáme do
zapékací misky na každý kousek ryby dáme plátek másla,dáme péct.
Během pečení jednou otočíme a můžeme malinko...
Ryby po italsku
PŘÍSADY
1 balení rybího masa (treska,pangas)
1 velká cibule
půl kapie červené
1 balení plátkového sýra
půl žluté
2 rajčata nebo hrst chery rajčátek
provensálské koření
česnekovou pastu nebo utřený
česnek se solí
kousek másla
olivový olej (nemusí být)
pepř
POSTUP...
Zapečené ryby se smetanou
PŘÍSADY
500g ryb(pangas,treska)
150g eidamu
1 malá plechovka žampionů
koření na ryby
kmín
pepř,sůl
kopr-nemusí být
kousek másla
trocha smetany ne šlehání
POSTUP PŘÍPRAVY
Ryby osušíme od přebytečné vody a okořeníme kořením na ryby nebo
co má každý rád,posypeme ...
Záznamy: 1 - 4 ze 4