RYBÍ POCHOUTKY

Pikantní filé

POTŘEBNÉ PŘÍSADY   rybí filé (pangas,treska) česnek sojová omáčka 1 citron koření na ryby kopr (sušený,mražený nebo čerství) sůl,barevný pepř kousek másla,olej     POSTUP PŘÍPRAVY   Rozmrzlé ryby osušíme a pokapeme šťávou z půlky...

Ryby na bylinkách

POTŘEBNÉ PŘÍSADY ryby (pangas nebo treska) koření na ryby (bylinkové) půlka citronu máslo sůl POSTUP PŘÍPRAVY Ryby pokapeme citronem a okořeníme bylinkovou směsí,dáme do zapékací misky na každý kousek ryby dáme plátek másla,dáme péct. Během pečení jednou otočíme a můžeme malinko...

Ryby po italsku

PŘÍSADY 1 balení rybího masa (treska,pangas) 1 velká cibule půl kapie červené 1 balení plátkového sýra půl žluté 2 rajčata nebo hrst chery rajčátek provensálské koření česnekovou pastu nebo utřený česnek se solí kousek másla olivový olej (nemusí být) pepř POSTUP...

Zapečené ryby se smetanou

PŘÍSADY 500g ryb(pangas,treska) 150g eidamu 1 malá plechovka žampionů  koření na ryby kmín pepř,sůl kopr-nemusí být kousek másla trocha smetany ne šlehání POSTUP PŘÍPRAVY Ryby osušíme od přebytečné vody a okořeníme kořením na ryby nebo co má každý rád,posypeme ...
Záznamy: 1 - 4 ze 4